Seniorworkshoppar

Byggblock har funnits med sedan urminnes och
underhållit både de som är unga till åren och de
som är unga i sinnet, i generationer

De flesta känner till och kommer ihåg upplevelsen av att bygga en mängd olika modeller. Byggblock har funnits med sedan urminnes och underhållit både de som är unga till åren och de som är unga i sinnet, i generationer. Det är inte många som inte har upplevt nöjet att leka med byggblock och det kanske är därför som det fortfarande är en mycket populär aktivitet än idag.

Young Engineers roliga Golden age workshoppar tar tillbaka detta otroliga tidsfördriv till dem som är i den gyllene åldern och som kanske har glömt hur kul det är att arbeta med byggblock. Varje deltagare får arbeta med det unika Young Engineers byggblockskitet och instruktioner med stor skrift och högupplösta bilder. En certifierad instruktör ger vägledning längs vägen medan deltagarna ska bygga en fascinerande mekanisk och motoriserad modell. Dessa workshoppar handlar mindre om teorier om hur man bygger, och mer om att fysiskt bygga modellerna. När vi blivit äldre får vi kämpa hårt för att behålla våra motoriska färdigheter fungerande så bra som vi vill. Att arbeta med de små byggblocken hjälper seniorer att behålla fin- och grovmotoriken intakt.

Senior och barnbarnsworkshoppar
Byggblock är tidlösa leksaker och möjliggör lek
som mor- och farföräldrar och barnbarn kan glädjas av tillsammans.

Vad kan vara bättre än mor- och farföräldrar och barnbarn som spendera en eftermiddag tillsammans med att leka med byggblock? Young Engineers erbjuder seniorer och seniorers barnbarn 90-minuters aktiviteter där man kan att lära och leka tillsammans. En av våra erfarna instruktörer vägleder mor- och farföräldrar och barnbarn i en workshopp med syftet att bygga en modell och få den att röra sig med hjälp av elektriska delar. Barnen får en pedagogisk upplevelse samtidigt som de har kvalitetstid med deras mor- eller farförälder.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.